Merhaba Atakale Solar İnvertör Sayfasına Hoş Geldiniz

Güneş enerjisinde kullanılan tüm ekipmanların bakım, servis, montaj ve tamirini uzman kadroyla yapan firmamızdan hizmetlerimiz konusunda bilgi alaiblir ve , ayrıntılı teknik destek sağlayabilirisniz. Tüm Türkiyede yerinde, ofiste ve uzaktan servis vermekteyiz. Güneş enerji sistemlerinde kullanılan, On-Grid İnvertör, Off-Grid Şebeke Bağlantılı invertör, MPPT,PWM şarj kontrol cihazları, güneş paneli tamiri, dalgıç motor solar sürücü tamiri , yazılımı, motor sürücü yedek parçası, akıllı invertör tamiri, kart değişimi, dalgıç motor yıldız üçgen çevirimi, özel dizayn şarj kontrol ünitesi gibi tüm ürünlerin servis bakım va tamirini firmamızdan sağlayabilirsiniz.

Inverter.com.tr sadece güneş enerjisi akıllı invertör ve diğer elektronik kart tamiri yapmaz, aynı zamanda yazılım program ve özel proje hazırlar. Aydınlatma sistemleri için özel şarj cihazı ve led sürücü imalatımız ve tamirimiz vardır. İsteğinize özel güneş panel üretimi ve özel voltajda panel tasarımı yapmaktayız. Marin, Karavan, yat, tekne gibi araçlarda, kara ve  denizcilik uygulamaları için size özel tasarım çalışmalarımız için bizi aramanız yeter. Türkiyede bir çok kamu kurumuna rüzgar enerjisi, ve özel güneş paneli tasarım ve üretimi yapan firmamız müehndislik hizmeti sunmaktadır

 

 

Share this post:

1 Comment

  1. Merhaba,
    İçinden duman çıkan, akıllı invertörümü, Atakal elektronike gönerdim. Ertesi gün arızayı söyleyip onayımı istedilr. Ve 3. gün ürünü çalışır halde teslim aldım. Teşekkür ederim kaliteli ve ekonomik srvis budur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir